Ny konst i väntrummet!

Denna månad har Din Läkare fått en ny konst i till vår lokal av Teresaa Stovin. Här kan du få njuta av olika typer av målningar med bland annat Akryl och Bläck. Här får du också se Mixed Media samt Sidenkonst!

Teresaa Stovin:

Jag ser min konst som en förlängning av mig själv. Balans. Symmetri. Stillhet. Underbart. Rakt på sak. Provokation. Handling. Rörelse. Minst lika viktigt och riktigt. I mitt skapande talar målningen till mig, berättar om nästa steg. Processen skulle kunna beskrivas som när extremer möts. Stillhet möter rörelse; lättheten möter tyngd: ytan möter djup. En konversation uppstår. Även struktur har sin plats. Jag älskar att tillföra struktur i min konst då den ger karaktar och kan synliggöra det dolda, och till viss del också det okända, i en målning.

loading...