Om Din Läkare

Vi på Din Läkare vill leverera vård på dina villkor. Vi bryr oss om våra patienter och vill att detta märks i varje kontakt med oss. Bland annat får träffa samma läkare vid varje besök och vi jobbar för att få smidiga flöden mellan läkarmottagningen och laboratoriet, röntgen och eventuella andra undersökningar.

Vi har ett avtal med Region Örebro Län sedan den 10-01-2022.
Läs mer om vad det innebär!

 
VD för Din Läkare är Eva Hallin. Hon är en legitimerad läkare och är specialist i Allmänmedicin sedan 2007. Tidigare har Eva arbetat på Capio Haga vårdcentral, Adolfsbergs vårdcentral, Pålsboda vårdcentral och senaste åren som konsultläkare i Örebro och i södra länsdelen.
Eva är uppskattad för sitt engagemang för patienternas väl. Dessutom är hon noggrann i sitt sätt att arbeta.

Ge högkvalitativ primärvård med ett personligt intresse och engagemang. Långsiktighet, Trygghet. Alltid samma läkare. Inga byråkratiska beslutsvägar utan smidig hjälp som fungerar. Hög tillgänglighet

Vision

Att genom ett idogt arbete för patientens bästa med ett litet, flexibelt team, kunna göra största möjliga skillnad för våra patienter.

Värdegrund

Alla människors lika värde
Alla är välkommna samt får ett gott och seriöst bemötande. Hjälp ges så långt som det är möjligt.
Allt arbete ges i enlighet med medicinska riktlinjer, baserat på kunskap och beprövad erfarenhet.

Evas berättelse:

Eva Hallin, Läkare samt VD
Eva Hallin, Läkare samt VD

Jag älskar mina patienter och de älskar mig. Jag brinner för att möta människor där de är, och sedan tillsammans påbörja ett arbete mot ett bättre hälsotillstånd och ett bättre liv. Patienterna känner sig sedda och tagna på allvar och jag väcker i dem deras inneboende styrkor och deras längtan at nå sina livsmål.

I receptionen

Här jobbar Carola och Claudia. Vi svarar i telefonen när du ringer, vi kan hjälpa dig att boka tider eller svara på frågor. Vi svarar även på mail, och skickar vidare till Läkaren Eva Hallin om så behövs. 
Det är även hos oss du betalar!

Kontakta oss!

Din Läkare
Adress: Loggatan 9, 702 43, Örebro

Telefon: 070-300 85 05

E-post: [email protected]

Facebook