Om Din Läkare

Vi på Din Läkare vill leverera vård på dina villkor. Vi bryr oss om våra patienter och vill att detta märks i varje kontakt med oss. Bland annat får träffa samma läkare vid varje besök och vi jobbar för att få smidiga flöden mellan läkarmottagningen och laboratoriet, röntgen och eventuella andra undersökningar.

Vi har ingen koppling till Region Örebro Län utan är helt privata. På grund av att vi står på egna ben, är våra avgifter högre än i regiondriven primärvård. Detta för att täcka våra omkostnader. Observera att Din Läkare drivs utan vinstsyfte.
Tänk på att våra priser gäller även de som är yngre än 25år. 
 
VD för Din Läkare är Eva Hallin. Eva är legitimerad läkare, specialist i Allmänmedicin sedan 2007. Eva har tidigare arbetat på Capio Haga vårdcentral, Adolfsbergs vårdcentral, Pålsboda vårdcentral och senaste åren som konsultläkare i Örebro och i södra länsdelen. Eva är uppskattad för sitt engagemang för patienternas väl. Dessutom är hon noggrann i sitt sätt att arbeta.

 

Affärsidé

Ge högkvalitativ primärvård med ett personligt intresse och engagemang. Långsiktighet, Trygghet. Alltid samma läkare. Inga byråkratiska beslutsvägar utan snabb och smidig hjälp som fungerar. Hög tillgänglighet

Vision

Att genom ett idogt arbete för patientens bästa med ett litet, flexibelt team, kunna göra största möjliga skillnad för våra patienter.

Värdegrund

Alla människors lika värde
Alla är välkommna samt får ett gott och seriöst bemötande. Hjälp ges så långt som det är möjligt.
Allt arbete ges i enlighet med medicinska riktlinjer, baserat på kunskap och beprövad erfarenhet.

Evas berättelse:

Eva Hallin, VD
Eva Hallin, VD

Jag älskar mina patienter och de älskar mig. Jag brinner för att möta människor där de är, och sedan tillsammans påbörja ett arbete mot ett bättre hälsotillstånd och ett bättre liv. Patienterna känner sig sedda och tagna på allvar och jag väcker i dem deras inneboende styrkor och deras längtan at nå sina livsmål

I receptionen

Här jobbar Carola, Claudia och Paul. Vi svarar i telefonen när du ringer, vi kan hjälpa dig att boka tider eller svara på frågor. Vi svarar även på mail, och skickar vidare till Läkaren Eva Hallin om så behövs. 

Kontakta oss!

Din Läkare
Adress: Loggatan 9, 702 26, Örebro
Telefon: 070-300 85 05
E-post: [email protected]

Facebook