Skriv gärna i vår gästbok

Vi är väldigt tacksamma om du som har varit här skriver vad du tyckte för att dela med dig om din erfarenhet.
Men du får också mer än gärna recensera oss på Google. För att hjälpa oss framåt!

Observera. Genom att klicka på "Skriv i gästboken" nedan så godkänner du att ditt namn publiceras offtentligt. Din e-postadress publiceras ej.

 • Torbjörn stenhare • 7 juni 2023 12:51:23
  Läkare så lugn, trevlig, noggrann tar sin tid och lyssnar på mig som patient. Känner mig inte stressad längre när man träffar läkare. Helt underbar visar respekt för mig som människa.
  Eva har hjälpt mig mycket och jag är jättenöjd och glad för det lyssnar och tar allt på allvar även mindre problem.
  Och tack till trevlig personal.
  Mvh Torbjörn stenhare
 • Ulrika • 5 juni 2023 10:53:34
  Ville bara säga tusen tack för din hjälp. Den här månaden har jag tack vare din hjälp tagit mig igenom PMS helt utan panikångest (för första gången på ca ett år) - och när mensen väl kom gjorde den ont som tusan, men Citodonen funkade jättebra!

  Jag kan inte beskriva hur skönt det känns att ha hopp för framtiden. Jag har fått mitt liv tillbaka!
 • Pernilla • 31 maj 2023 21:13:46
  Finns ingen bättre än Eva.Har gått ett par år nu. Eva är både duktig, kunnig,lyhörd, förstående och ser personen i fråga. Känns också tryggt att ha en och samma läkare som känner en. Och Ser ens behov. Tack och lov att jag hittade Eva! Hon är en pärla. Inkl personal.
  Rekommenderar henne varmast.
 • Marlene Thörnqvist • 16 maj 2023 23:12:10
  Tack Eva för gott omhändertagande och att du fortsätter att stötta och hitta orsaker till mina besvär . Känner mig trygg och lyssnad på.
 • Annika Röös • 13 februari 2023 13:33:15
  Jag vill tacka Eva och hennes personal, jag kände mig väl omhändertagen och lyssnad på. Eva tog sig tid för mig och jag är glad att jag fick hennes hjälp.
  Jag kan varmt rekommendera henne!
 • AF • 15 november 2022 06:49:02
  Hej, jag kontaktade Eva Hallin, läkare, eftersom jag nyligen hade opererats för karpaltunnel på det lokala sjukhuset och jag behövde ta bort mina stygn. Eva, satte mig i kontakt med hennes sköterska, Claudia Filipovics, som tog bort mina stygn på ett så trevligt sätt. Eva operation, påminde mig om husläkarmottagningen, jag deltog i England, i min ungdom. Jag var mycket nöjd med deras sätt och planerar att återvända igen i framtiden. Tack. snälla Önskar AF Örebro
 • Pia Lindblom • 28 juli 2022 08:53:28
  Doktor Eva är den bästa doktorn. Hon är lyhörd ,noggrann och kunnig.Det är så skönt att få träffa en och samma läkare hela tiden. Hon tar sig verkligen tid för sina patienter. Jag vill verkligen rekommendera Doktor Eva samt hennes personal.
 • Pernilla Johansson • 28 juni 2022 12:56:09
  Underbara Eva med hennes förmåga att lyssna,engagera och har ett tålamod av dess like när man går igenom en svår ME/CFS och fibromyalgi. Jag skulle nog aldrig klara mig så bra utan Eva. Hon ger inte bara mig utan även hela familjen en enormt stöd när man har det som värst. Det finns ingen som du Eva. Jag blir bara starkare o starkare efter varje möte vi har o jag känner mig så lugn efter varje samtal. Du är en ängel Eva. Tack för att du finns o gör ditt jobb så bra när andra inte kan som du. Stor kram Pernilla med Familj ses snart igen
 • Maria Calson • 18 november 2021 08:14:36
  Blev tagen på allvar och lyssnad på från första stund. Jag har dåliga erfarenheter från vården annars, men kände mig alltid trygg hos Dr Eva Har fått så himla bra hjälp av henne. Jag rekommenderar alla att gå till Dr Eva.
 • Karin • 22 oktober 2021 14:06:25
  Jag vill tacka Eva för all hjälp jag får❤️ . När alla andra läkare sagt att jag måste acceptera läget med min fruktansvärda kroniska smärta efter min nackskada. Alla läkare / sjukgymnaster / naprapater osv.sagt att det inte finns något mer att göra.. jag hade på riktigt gett upp hoppet om livet innan jag gjorde ett sista försök att söka mej hit . Det var några jättejobbiga läkarbesök med grundliga undersökningar och ett oerhört engagemang med inhämtning av gamla journaler nya remisser och massor av tid att gå igenom mitt mående med både gråt och skratt . Eva är verkligen den bästa läkare jag under mina mina 24 år som skadad jag träffat . Tack vare Eva har jag nu fått möjlighet att jobba deltid på mitt drömjobb och känner att jag har alltid har hennes stöd i ryggen och känner verkligen att det finns hopp om framtiden . Utan ditt stöd Eva hade det ens aldrig varit möjligt ! Tack fina du för allt ❤️
 • Solveig • 13 oktober 2021 21:01:29
  Äntligen en läkare som förstår mina problem och tar sig tid att lyssna på vad jag säger och förstår sig på vad jag behöver för hjälp.
 • Elin Sjöberg • 15 juni 2021 09:53:07
  Underbara Eva!! En läkare som verkligen lyssnade och förstod mig helt. Så skönt att ha en och samma läkare som verkligen tar sig tid o lära känna patienten. Väldigt mysig och hemtrevlig miljö.
  Jag är mer än nöjd. Kan varmt rekommendera Eva.
 • Jadranka Jernberg • 27 april 2021 14:25:41
  Helt underbar Läkare så lugn, trevlig, noggrann tar sin tid och lyssnar på mig som patient. Känner mig inte stressad längre när man träffar läkare. Helt underbar visar respekt för mig som människa. Rekommenderar verkligen Eva som din fasta läkare, trodde verkligen inte man kunde få så fin vård längre. Jag är glatt överraskad av den fina vård som man får utav Din läkare Eva Hallin helt enkelt lugn atmosfär även hos hennes medarbetare känns redan när man kliver innan för dörren. Mina varmaste rekommendationer till Eva och hennes medarbetare.
"Gott nog är inte gott nog för oss"

Vi tar gärna emot era synpunkter.

Tidigare Recensioner

Marie • 30 januari 2020 21:31:29
Ett jätte bra besök!
Äntligen tas jag på alvar, jag är så glad att jag tog steget till er praktik!
Mvh Marie
Anna Klanger • 5 september 2019 16:35:41
Jag kände mig helt och hållet lyssnad på och tagen på allvar. Tack för det fina bemötandet och den grundliga undersökningen!
Catarina Julin • 16 maj 2019 13:55:31
Mycket noggrann och behandlar patienten med respekt. Skönt att ha kontakt med en och samma läkare som också kan leda en vidare vid behov.
Elin Fernberg • 15 februari 2019 19:34:20
Vill ge mina varmaste rekommendationer till läk. Eva Hallin med övrig personal.
Eva ger ett proffesionellt men samtidigt empatiskt, engagerat och ödmjukt intryck. Tar sig tid och visar ett genuint intresse och engagemang i mig som patient samt lyssnar på vad jag har att säga och ger bekräftelse i mötet.
Känner ett stort förtroende för henne som läkare då det även är uppenbart att hon besitter stor kunskap och kompetens. Helt enkelt rätt person på rätt plats!
Det första besöket överträffade alla mina förväntningar och förhoppningar på hur ett läkarbesök ska vara, har därför valt att teckna årskort hos ”Din läkare”. Med tanke på den vård som erbjuds är det ett mycket prisvärt alternativ och det är värt varenda krona, är endast tacksam över möjligheten att få ha henne som husläkare.

Uppskattar även lättillgängligheten, smidigt att kunna boka tid via hemsidan och kommer alltid fram via telefon. Får alltid ett trevligt och välkomnande bemötande av övrig personal och t.o.m. väntrummet ger ett välkomnande intryck.
Lars • 21 januari 2019 17:05:35
Jag led av rosacea och rinofyma i många år. Fick en massa krämer utskrivna, men ingenting hjälpte. Eva rekommenderade mig att prova laserbehandling. Jag började kolla var jag kunde få en sådan behandling utförd av en läkare. Bara några dagar efter Evas tips fick jag komma till Stadskliniken www.stadskliniken.se och vilket resultat! Jag har varit fri från rodnaden i över ett år. Eva hade rätt minsann.
Ann-Louise Mejri • 31 oktober 2018 18:39:37
Hej först när jag träffa Eva Hallin var i pålsboda för ca.3års sedan ,men det gick inte så bra. Jag var ur balans och allt blev fel. Vi träffades bara ett fåtal gånger sedan slutar Eva. Men vi möts igen när jag fallit mellan stolarna och allt var botten.När mina alla bästa vänner såg vårt det skullebarka.Tog dom kontakt med Eva ,För dom kände henne.Och visste att hon var bra. Hon tog emot mej med öppna armar.Jag har blivit starkare i psyket och Eva har hjälpt mej upp igen.Hon är nu min privata läkare och finns där i vått & torrt .Jag är glad att hon är min läkare.Jag kan verkligen säga att det är en läkare som står din sida.Hon hjälper mej att bena ut allt i min sjukdomsbild. TACK EVA ATT DU FINNS.Kramar från Ann-Louise

Linda andersson • 29 oktober 2018 14:16:21
Hej !
Första gången jag träffade dr Ewa var jag ett nervvrak och mådde så dålig. Efter flera besök med olika tester som blev till diagnoser och olika provningar av mediciner så ser jag att , jag har ett liv längre fram.
Medicinerna hjälper mig , men vägen är inte spikrak och jag får bakslag en del dagar .. Dr Ewa är en kämpe som inte ger upp och ett hjärta av ödmjukhet & godhet..
Till er på kontoret , tack för att ni är så trevliga och positiva..
mvh Linda Andersson
Lena Jörstad • 10 september 2018 10:50:59
Sökte pga värk höft- ben- fot.Fick tid snabbt.Proffsigt omhändertagande inklusive empati.Lyssnade på patienten!Beroende på förloppet-magnetkameraundersökning ev.
Per Johansson • 30 augusti 2018 11:13:31
Eva har varit min läkare i snart fyra års tid. Hon har under hela den här tiden hjälpt mig med stor värme och professionalism. Alltid tagit sig tid, lyssnat och varit mycket noggrann och lyhörd angående mina problem med hälsan. Jag känner mig väldigt trygg och lugn med att ha få ha henne som min läkarkontakt. Tack Eva för ditt stora engagemang och din empati när jag haft det som tuffast i mitt liv.
Lars-Göran Sund • 21 juni 2018 15:33:28
Stort tack för ett glatt välkomnande och ett varmt omhändertagande. Verksamheten utförs dessutom med både skicklighet och flexibilitet. Det är imponerande. Om ni vill förbättra något rekommenderar jag bilder på väggarna, t.ex. landskap med skogs- och ängsmiljöer. Barn vill nog gärna se Bamse, Kalle Anka m.fl.
Michal • 15 juni 2018 20:36:05
Ett otroligt bra bemötande samt trevlig atmosfär gör att man känner sig som hemma. Jag fick professionell hjälp och skulle vilja varmt rekommendera Din Läkare för alla som vill få snabb diagnos, behandling och uppföljning.
Barbro • 15 maj 2018 22:00:55
En fantastisk läkare, noggrann, kompetent och engagerad och som utan stress ger sig tid att lyssna på och känna in sin patient. Jag ger henne mina varmaste rekommendationer.
Per Gustafsson • 2 maj 2018 07:35:23
Trevligt,lugnt och professionellt bemötande.
Kort väntetid mellan tidsbokning och besök.
Tack för hjälpen med mitt intyg.
Tom Nilsson • 26 april 2018 14:20:41
Mycket trevligt besök som gällde min sons körkortstillstånd. Bra frågor och förtroendeingivande. Rekommenderas!
Caisa • 19 april 2018 21:47:57
Det var länge sedan jag träffade en läkare som inte stressade och var så noggran och lugn. Mkt nöjd när jag gick därifrån :)
Ann Andersson • 14 mars 2018 16:09:23
Tack för ett trevligt och professionellt bemötande. Härligt med en läkare, Eva, som har tid och lust att lyssna. Tack Erik för fin kundvård.
Peter Svensson • 9 mars 2018 21:51:23
Mycket nöjd. Var på hälsoundersökning o läkaren Eva ingav verkligen förtroende. Bra o vänligt bemötande. Noggrann undersökning. Tid för diskussioner om hälsan utan tidsstress.
Jan-Olof Mossbäck • 12 februari 2018 15:17:00
Mycket trevlig och kunnig läkare
Christel Johansson • 11 februari 2018 11:14:34
Äntligen hittat en läkare som tar mig på allvar och lyssnar,efter år av bollande mellan olika läkare har jag hamnat rätt,kan varmt rekommendera Eva.Tack Eva Så Tacksam <3
Åsa Nilsson • 5 februari 2018 13:24:43
Eva är en mycket lyhörd och varm läkare som verkligen kan rekommenderas.
Ari Winsten • 19 januari 2018 11:14:34
Jag fick bra hjälp är mycket nöjd kan rekommendera henne. Ari
Sulaiman o • 13 januari 2018 10:02:55
Kanon läkare .
Jinette De Basso • 7 december 2017 15:09:47
Jag var så nöjd och hoppet om att bli bättre infann sig när jag lämnade Evas klinik. Hon tog sig tid och undersökte med noggrannhet och utredde ordentligt. Jag är glad att jag har funnit en läkare som är proffesionell och verkligen brinner för att hjälpa sin patient att bli frisk. Jag har redan berättat om dig till mina bekanta med varma rekommendationer att uppsöka dig vid behov av medicinsk hjälp.
Tacksam att jag hamnat rätt!
Med vänlig hälsning
Jinette De Basso
Sofia morell • 28 november 2017 16:23:28
En fantastisk läkare som hjälpte mej med svar och uppfyllde alla mina behov som jag behövde hjälp med. Kommer absolut återkomma och rekomemdera henne till alla jag känner/ mvh Sofia
Liselotte Larsson Rattenborg • 22 november 2017 16:24:50
Nöjd med en bra och proffesionellt läkare som lyssnade och tog sig tid.
Tack Eva
STEFAN ÅHS • 22 oktober 2017 14:50:13
Kanon-bra läkare med stor empati!
Mycket professionell och t.om. svarade mig på sin fritid!
Väldigt snäll! Rekommenderas starkt!
Patric Johansson • 14 oktober 2017 22:31:33
5 oktober ringde jag till Eva! Och fick tid dagen därpå! En mycket duktig o snäll läkare. Kan starkt rekommendera henne. Var där för att förnya körkortet.
Joskim Rosander • 21 september 2017 08:39:21
Mycket proffsigt bemötande. Fick snabbt hjälp. Mycket bra!
Niklas Åsbom • 4 september 2017 15:35:24
Har förnyat mitt körkort, det gick snabbt o enkelt att boka på nätet. Sen var Eva en väldigt bra läkare . Allt gick väldigt snabbt och smidigt . Kan verkligen rekommendera andra att söka hit
göran haglund • 25 augusti 2017 17:00:12
väldigt bra bemötande.kan varmt rekomendera .läkaren kommer att anlita läkaren vid hälsoproblem
Michael Brander • 22 augusti 2017 16:02:59
Nu är min körkortsförnyelse räddad när det gick lätt att boka tid via nätet utan att behöva vänta i telefonkön. Snabbt, smidigt och enkelt
Christer Fredrikson • 18 augusti 2017 12:43:19
Förtroendeingivande läkare, tar sig tid att lyssna, lugn miljö, proffsigt.
Kommer åter? Ja självklart när jag behöver det
Monica Ekstrand • 10 augusti 2017 18:27:16
Hos Eva får man samtala med en läkare i lugn och ro och även bli professionellt undersökt utan någon stress.
Tack Ewa, du får högsta betyg och jag rekommenderar dig varmt.
Ellenor Petersson • 6 augusti 2017 10:20:33
Ewa har mitt fulla förtroende, hon har hjälpt mig med det jag har sökt för. Jag rekommenderar Ewa en mycket duktig läkare
Ewa Hagel • 7 juni 2017 17:00:29
Ger högsta betyg !
En läkare med stor noggrannhet och lyssnar in och ger ett 100% förtroende ❣️

Kontakta oss!

Din Läkare
Adress: Loggatan 9, 702 43, Örebro
Telefon: 070-300 85 05
E-post: [email protected]

Facebook