Om oss

Din Läkare vill leverera vård på dina villkor. Vi bryr oss om våra patienter och vill att detta märks i varje kontakt med oss. Du får träffa samma läkare vid varje besök. Vi jobbar för att få till stånd smidiga flöden mellan läkarmottagningen och laboratoriet, röntgen och eventuella andra undersökningar.
Vi skriver inte ut starka läkemedel innan första läkarbesöket. Recept skrivs först ut efter en medicinsk bedömning. 

Vi har ingen koppling till Region Örebro Län utan är helt privata. På grund av att vi står på egna ben, är våra avgifter högre än i regiondriven primärvård. Detta för att täcka våra omkostnader. Din Läkare drivs utan vinstsyfte.
Tänk på att våra priser gäller även de som är yngre än 25år. 

 

Om läkaren Eva Hallin

VD för Din Läkare är Eva Hallin. Eva är legitimerad läkare, specialist i Allmänmedicin sedan 2007. Eva har tidigare arbetat på Capio Haga vårdcentral, Adolfsbergs vårdcentral, Pålsboda vårdcentral och senaste åren som konsultläkare i Örebro och i södra länsdelen. Eva är uppskattad för sitt engagemang för patienternas väl. Dessutom är hon noggrann i sitt sätt att arbeta.

I RECEPTIONEN

Här jobbar Carola, Claudia och Paul. Vi svarar i telefonen när du ringer, vi kan hjälpa dig att boka tider eller svara på frågor. Vi svarar även på mail, och skickar vidare till Läkaren Eva Hallin om så behövs. 

Kontakta oss

Facebook

Boka tid

Din läkare
Adress: Loggatan 9, 702 26, Örebro
Telefon: 070-300 85 05
E-post: info@dinlakare.nu